За бельо от деликатни материи. Спасява бельото от посивяване лесно и бързо.

Въпреки инструкциите, които спазваме при пране, с времето с всяко изминало пране, нашето бельо постепенно загубва своята ярка белота и посивява. Вероятно сте се опитали вече да решите този проблем без успех чрез препарати за петна или избелващи средства. За съжаление, обаче те не помагат при полиамидни материи, от които най-често е направено бельото. Едно от решенията на този проблем е да използвате Heitmann препарат за пране на бельо и фини тъкани.

Въпреки инструкциите, които спазваме при пране, с времето с всяко изминало пране, нашето бельо постепенно загубва своята ярка белота и посивява. Вероятно сте се опитали вече да решите този проблем без успех чрез препарати за петна или избелващи средства. За съжаление, обаче те не помагат при полиамидни материи, от които най-често е направено бельото. Едно от решенията на този проблем е да използвате Heitmann препарат за пране на бельо и фини тъкани.003510_z1_z1

 

 

 

Сега вече има и друго решение да спасите посивялото бельо. Това решение се нарича Simplicol боя за бельо в 10 различни свежи и атрактивни цветове. Оцветявате Вашето бельо само за 15 минути в удобен за целта съд и то става като ново! Една опаковка е достатъчна за 100 г бельо (сутиен плюс бикини).

afcad6f835

СУПЕР ЕФЕКТ! Опитайте и Вие!

Facebook

 x 

Количката е празна