Условия на магазин

Нашите условия

 

Поръчка Когато поръчате продукт, той се добавя в кошницата. Щом кликнете върху нея, ще видите всички продукти, които сте поръчали. За да изпратите поръчката, попълнете бланката − име, телефон и адрес за доставка. Ако имате ограничен час или други изисквания, попълнете ги в прозореца «Допълнителна информация». Тези данни са ни необходими, за да изпълним Вашата поръчка. Ако желаете да отмените вече дадена поръчка, моля свържете се с нас в рамките на един час. Вие не се задължавате с нищо преди да получите пратката. Поръчки, направени в събота и неделя се обработват в понеделник, но магазинът е отворен 24 часа. След като получим поръчката, ще получите автоматично потвърждение по е-майл от нашата система.

Други начини за поръчка:

Поръчка по телефон: понеделник - петък от 8.30-17.00 часа на телефони: 088 261 92 76; 052/ 731 187; 052/ 731 253.

Поръчка по факс: денонощно на факс номер: 052 731 289. Моля, не забравяйте да включите необходимата информация: име, адрес за доставка и фактуриране, начини за доставка и плащане, телефон/факс за кореспонденция, точно описание на желаните продукти.

Поръчка по-емайл:  денонощно на е-майл-адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Цени Всички цени в сайта са с включен ДДС и са в български лева. Цената на всеки продукт се отнася за указаното количество и не включва цена за доставка.

 

Доставка Доставката се изпълнява от куриерска фирмa Speedy до 1 работен ден и струва 5,50 лв до офис на Спиди и 6 лв до адрес. При доставка в Събота, поръчките се получават от офис на Спиди. За град Варна поръчките си можете да получите без транспортни разходи от склада ни в ЗПЗ, Логистичен парк Варна, сграда А1, фирма "Ти Ейч Би Дистрибюшън"ООД. Работното време на склада ни е : понеделник-петък от 08.30 - 17.00 часа.

 

Плащане Можете да заплатите по два начина: 1. В брой − при получаване на стоката, на куриера с наложен платеж. Ако ни информирате предварително, можем да включим опция да прегледате стоката пред куриера преди плащането. 2. По банков път − поръчката ще Ви бъде доставена след получаване на разплащането. При избиране на този метод извършвате банков превод към сметка на Ти Ейч Би Дистрибюшън ООД. За всяка изпълнена доставка можете да получите фактура. За целта е необходимо да запишете данните в графата «Данни за фактура» при оформяне на поръчката. Фактурата ще получите при доставката на стоката.

 

Поверителност на личните данни

Нашият сайт не изисква регистрация. Личните Ви данни, попълнени в сайта са необходими за обработка на вашата поръчка. Ти Ейч Би Дистрибюшън ООД гарантира, че обработва тази данни добросъвестно, в съответствие с ЗЗЛД и няма да ги предоставя на трети лица, освен в случаите, когато законът ни задължава.

За изпълнението на Вашата заявка "Ти Ейч Би Дистрибюшън" ООД събира следната информация за потребителите:

Лична информация за потребителите:

Име
Точен адрес за доставка
Телефон за контакт
Електронна поща

Информация за търговците и юридическите лица - нетърговци:

Фирма
Данни за търговците и юридическите лица - нетърговци – седалище, ЕИК, БУЛСТАТ, идентификационен номер по ЗДДС,
Точен адрес за доставка
Телефон за контакт
Електронна поща

Предоставената информация от физическите лица се класифицира като лична и се пази като такава от администратора на лични данни "Ти Ейч Би Дистрибюшън" ООД. При отказ от Потребителя да предостави личните си данни, той няма да може да се възползва от стоките и/ или услугите, предлагани от "Ти Ейч Би Дистрибюшън" ООД.

Връщане на стока

Условия за упражняване на правото на отказ на Потребителя от сключения договор за онлайн продажба:

1. Отказът следва да бъде направен в срок от 14 (четиринадесет) дни, считано от деня на доставката на стоката.

2. Потребителят е длъжен да информира ПРОДАВАЧА за своето намерение да се откаже от договора като върне закупената стока или да я замени, като заяви своето решение в писмен вид.

  • за целта Потребителят следва да използва Формуляр за връщане, който да изпрати на ел.адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.;

Във Формуляра за връщане на стока се посочва банковата сметка и титуляра, по която ПРОДАВАЧА следва да възстанови платената сума.
Формуляр за връщане може да намерите тук.

Стоката следва да се върне на ПРОДАВАЧА в състоянието, в което е била доставена на Потребителя. Потребителят отговаря за връщането на стоката в посоченото състояние.

Адрес за връщане на стоката: град Варна, ЗПЗ, ул. Перла 26, Логистичен парк Варна, сграда А1, за фирма Ти Ейч Би Дистрибюшън ООД.

3. Върната в горепосочения срок стока се приема, само ако са изпълнени едновременно следните условия:

  • стоката е в оригиналната си опаковка, да не се слагат никакви залепващи материали непосредствено върху нея;
  • стоката не е употребявана, зацапана или с нарушен вид;
  • стоката е окомплектована с всички аксесоари, гаранционна карта, указания и инструкции;
  • приложена е фактура /касов бон/, с която стоката е получена;

Разноските по връщането на стоката са за сметка на Потребителя - съгласно чл. 47, ал. 1, т. 9 от Закона за защита на потребителите; изключение: Потребителят не заплаща разноските по връщането в случаите на констатирани и потвърдени от ПРОДАВАЧА явни дафекти на стоката.

Възстановяване на сумата се извършва в четиринадесетдневен срок от приемане на Стоката на посочения за връщане адрес, по банковата сметка, посочена от Потребителя във Формуляра за връщане.

Замяна

Замяната на стоката означава, че Потребителят желае да върне на ПРОДАВАЧА вече доставена му стока поради:

  • констатиран от Потребителя фабричен дефект и да получи идентична на върната стока;
  • желание от Потребителя стоката да бъде подменена с идентична /по цвят, предназначение или др.характеристики/.

Потребителят е длъжен да посочи причините за исканата замяна устно по телефон 0882 619276 или в писмен вид на ел. адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Искането за замяна в случаите когато Потребителят желае стоката да бъде подменена с идентична /по цвят, предназначение или др.характеристики/ следва да бъде направено в срок от 14 (четиринадесет) дни, считано от деня на доставката на стоката.

Разноските по връщането на стоката до ПРОДАВАЧА с цел заменянето й с друга идентична стока, както и разноските по обратната (повторна) доставка на стоката до посочен от Потребителя в поръчката адрес, са за сметка на Потребителя. Потребителят не дължи заплащане на разноските по връщането на стоката до Дружеството с цел заменянето й с друга идентична стока в случаите на констатирани и потвърдени от ПРОДАВАЧА явни недостатъци на стоката.

Юридическа информация относно условията за ползване

Моля, запознайте се и с тях!

Права и задължения съгласно Закона за защита на потребителите: Съгласно ЗЗП ние Ви предоставяме свободно следната информация:

1. Име и адрес на регистрация: Ти Ейч Би Дистрибюшън ООД , вписана в Търговския Регистър в България с фирмено дело 1156/26,06,1997 на ВОС, номер 25,том 130 стр 123, със седалище на управление гр. Варна, ЗПЗ, ул «Перла», Логистичен парк Варна, сграда А1

2. Основните характеристики на стоките са изписани подробно в страницата за представяне на всеки продукт;

3. Цената на стоките е изписана с включен ДДС на страниците за представяне на съответния продукт;

4. Стойността на транспортните разходи за доставка, не са включени в цената на стоките и можете да ги видите в тази рубрика;

5. Ние не налагаме никаква допълнителна стойност при използването на представените средства за комуникация с нас, които са: - Офис и склад на адрес: гр. Варна, ул. «Перла» 26 Западна промишлена зона, Логистичен парк Варна, сграда А1., тел: 052 731 253, 052 731 187, цената на разговорите зависят от вашия тарифен план към оператора, който ползвате. e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

6. Начините за Доставка са описани подробно в настоящата рубрика.

7. Ние не изискваме авансово плащане. Вие заплащате поръчаните продукти в момента на тяхното получаване, с което договорът за доставка на стоки се счита за изпълнен и от двете страни.

8. Фирмата ни е регистрирана по ЗДДС.

9. Продуктите отговарят на всички нормативни документи свързани с разпространението и продажбата им, имат информационни листи за безопасност.

 

Юридическа информация относно Условия за ползване

Посещавайки магазина www.simplicol.bg Вие се съгласявате да спазвате посочените "Условия за ползване". Доставката е възможна само и единствено при поръчители, които не са потребители по смисъла на ЗЗП (Закон за Защита на Потребителите). Поръчителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка, да се откаже от сключения договор от разстояние в срок от 14 дни. Всички плащания към доставчиците се приемат като задатък. Договор за продажба от разстояние е всеки договор, сключен въз основа на предложение от страна на доставчика до поръчителя като част от система за продажба на стоки или предоставяне на услуги, при която от датата на отправяне на предложението до сключването на договора страните не са във физически контакт помежду си.

 

Информацията на www.simplicol.bg има информативен характер и по никакъв начин не следва да влияе на избора и начина на употреба на продуктите, индексирани на сайта. Използвайте информацията на сайта само на Ваша отговорност. Всички графични материали, изображения и цялото съдържание на сайта са собственост на Ти Ейч Би Дистрибюшън ООД. Използването им без изричното писмено разрешение е противозаконно. Всички използвани имена, знаци и символи на продукти публикувани в този сайт са търговски марки или са защитени от авторското право, които са притежание на техните собственици. Не се разрешава материалите на този сайт да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел.

 

Употребата на публикуваните в този интернет сайт материали в други сайтове е забранена. Материалите на този сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби. Фирмата има правото да променя цените по свое усмотрение по всяко време без да дължи предварително уведомяване на ползващите го. Поръчителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на сключване на договора /поръчка за доставка/. Ти Ейч Би Дистрибюшън ООД запазва правото си да променя настоящите условия за ползване без предварително да предупреждава ползващите сайта за това.

 x 

Поръчката Ви е приета успешно. Благодарим Ви, че пазарувате при нас!