Нови панталони без да пазаруваме!

header neuehose1

Вашият цветен деним от последния сезон ви седи великолепно, но цветът вече не изглежда добре? Сините памучни панталони стават по-бледи и заприличват на ленените ви панталони с подобен на цвят каки? Тогава е крайно време да обновите цвета. Превърнете стартите си панталони отново в модерна любима дреха. Ще ви кажем колко лесно е да го направите.

Съвети за начинаещи

За всички, които боядисват текстил за първи път.

Принципът на боядисване е съвсем прост. Запознайте се с възможностите за боядисване и видовете продукти, които предлагаме.

Разгледайте тук разликата между отделните серии.

За да продължите, трябва да отговорите на следните 3 въпроса:

За бельо от деликатни материи. Спасява бельото от посивяване лесно и бързо.

Въпреки инструкциите, които спазваме при пране, с времето с всяко изминало пране, нашето бельо постепенно загубва своята ярка белота и посивява. Вероятно сте се опитали вече да решите този проблем без успех чрез препарати за петна или избелващи средства. За съжаление, обаче те не помагат при полиамидни материи, от които най-често е направено бельото. Едно от решенията на този проблем е да използвате Heitmann препарат за пране на бельо и фини тъкани.

Перфектното място за перфектното парти!

Какво би могло да бъде мотото на Вашето следващо парти? Искате ли да е стая в ориенталски стил или може би нещо модерно? Вземете Simplicol и готово. Оставете ни да Ви вдъхновим и оцветете Вашия апартамент в смели цветове! Всичко, което е направено от плат, можете просто да поставите в пералнята и готово. Опитайте!

Facebook

 x 

Количката е празна