Шибори - японската техника за боядисване на текстил

При тази техника за боядисване на текстил възможностите за сгъване, навиване и връзване на дрехите са разнообразни. Ето така например изглежда една тениска, боядисана с боите Simplicol expert и техниката шибори:

19 01

Как става боядисването?

Защо си заслужава да боядисваме текстил?

Simplicol boyadisvane na drehi

Боядисване на избледнелите панталони, подсилване цвета на лежерната ни бяла тениска или разкрасяване на хола с новия любим цвят: Кой иска да направи старите си дрехи или текстил, като калъфки за възглавници, завеси или покривки за маса, да блестят в ново великолепие или просто да променят цвета си? Защо да изразходваме много пари за нещо ново, след като може просто да го боядисаме.

Съвети за начинаещи

За всички, които боядисват текстил за първи път.

Принципът на боядисване е съвсем прост. Запознайте се с възможностите за боядисване и видовете продукти, които предлагаме.

Разгледайте тук разликата между отделните серии.

За да продължите, трябва да отговорите на следните 3 въпроса:

Нови панталони без да пазаруваме!

header neuehose1

Вашият цветен деним от последния сезон ви седи великолепно, но цветът вече не изглежда добре? Сините памучни панталони стават по-бледи и заприличват на ленените ви панталони с подобен на цвят каки? Тогава е крайно време да обновите цвета. Превърнете стартите си панталони отново в модерна любима дреха. Ще ви кажем колко лесно е да го направите.

Перфектното място за перфектното парти!

Какво би могло да бъде мотото на Вашето следващо парти? Искате ли да е стая в ориенталски стил или може би нещо модерно? Вземете Simplicol и готово. Оставете ни да Ви вдъхновим и оцветете Вашия апартамент в смели цветове! Всичко, което е направено от плат, можете просто да поставите в пералнята и готово. Опитайте!

 x 

Поръчката Ви е приета успешно. Благодарим Ви, че пазарувате при нас!